Skip to main content

Evenementen op loopafstand

Op loopafstand van Vanzz kunt u genieten van concerten van grote nationale en internationale artiesten in de AFAS Live, de Ziggo Dome en van dancefeesten of voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van Ajax.

Wellicht wilt u eerst lunchen of dineren en een borrel achteraf, onze bar en restaurant maken uw avondje uit compleet!

Dinsdag 26 juli 2022
Ajax - Shakhtar Donetsk Oefenduel
Johan Cruijff Arena

Moedig onze helden aan! Aanvang 20:00

Kom gezellig naar Vanzz voor een drankje en/of diner en kijk hier live naar de wedstrijd.

Reserveer snel via info@.vanzz.nl of reserveer telefonisch via: 020 5672 444

Zaterdag 30 juli 2022
Ajax-PSV Johan Cruijf Schaal
Johan Cruijff Arena

Moedig onze helden aan! Aanvang 20:00 maar kom gezellig naar Vanzz voor een hapje en een drankje en kijk de wedstrijd LIVE!

Zaterdag 30 juli 2022
Charlie Lownoise & Mental Theo
Ziggo Dome

DJ-duo Charly Lownoise en Mental Theo hebben samen een prachtige carrière achter de rug. Nog één keer zullen ze samen een knallend optreden geven dat het einde van hun meer dan een kwarteeuw durende samenwerking zal markeren. Beide DJs zullen hierna een solocarrière achtervolgen, maar na zo’n geweldig laatste jaar samen willen ze natuurlijk al hun fans een spectaculaire show geven tijdens ‘The Final Show’! Het belooft een groots spektakel te worden als vanouds.

Zondag / 14 augustus 2022
Ajax - FC Groningen 14.30 uur
Johan Cruijff Arena

Moedig onze helden aan! Aanvang 14:30 maar kom gezellig naar Vanzz voor een drankje en/of diner en kijk hier live naar de wedstrijd.

Reserveer snel via info@.vanzz.nl of reserveer telefonisch via: 020 5672 444

Maandag 15 augustus 2022
Grachtenfestivalconcert
Johan Cruijff Arena

Voor dit concert gaat het Grachtenfestival de samenwerking aan met The New Originals Jazz Club. Precies een jaar geleden bracht het kledingmerk TNO met hun zomer collectie een ode aan de jazz era, waar jazz honderd jaar geleden zijn opmars vierde in de ‘roaring 20’s zijn we nu in de roaring 20’s van deze eeuw beland.

Speciaal voor dit concert heeft TNO een jazzband samengesteld met 8 gevestigde musici onder muzikale leiding van Bnnyhunna, de toetsenist/ producer maakte afgelopen jaar furore met zijn debuut EP ‘SINTHA’. De band is grotendeels afkomstig uit Zuidoost en zal tijdens het programma een ode brengen aan de buurt waar ze opgroeiden.

Alsof dat nog niet genoeg is zal de band begeleid worden door een waar Gospel Choire en zullen er enkele muzikale gastartiesten hun opwachting maken, we verklappen nog niks maar verwacht een paar bekende namen!