Skip to main content

Evenementen op loopafstand

Op loopafstand van Vanzz kunt u genieten van concerten van grote nationale en internationale artiesten in de AFAS Live, de Ziggo Dome en van dancefeesten of voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van Ajax.

Wellicht wilt u eerst lunchen of dineren en een borrel achteraf, onze bar en restaurant maken uw avondje uit compleet!

Vrijdag 20 mei 2022
Club Avondklok XXL
AFAS Live

Het afgelopen jaar zorgde Défano Holwijn met zijn FC Avondklok sessies via zijn Instagram account voor ruim 500.000 kijkers. Met entertainment voor jong en oud weet hij veel mensen in deze soms moeilijke tijden van lockdown en avondklok te vermaken. Dit viel niet alleen bij zijn fans in de smaak, Défano mocht ook aanschuiven in de talkshows ‘De Vooravond’ en ‘Op1’. Ook minister Hugo de Jonge was te gast in FC Avondklok om de jongeren te bereiken en te informeren over de pandemie.

In zijn Insta-sessies geeft hij talent een podium om ontdekt te worden en er worden diverse zaken besproken die zijn kijkers bezighouden. Van een bijzondere outfit showen tot aan geld ophalen voor een goed doel. Alles komt langs bij Défano Holwijn. Dit Avondklok concept gaat hij ook in de AFAS Live op de planken brengen, een hoogwaardig live spektakel met bekende gastartiesten en talenten uit de FC Avondklok in Défano Holwijn stijl.

“Dit wordt een crazy feest met alle fans en bezoekers van FC Avondklok die ik de afgelopen maanden heb opgebouwd in heel het land.”, aldus Défano Holwijn.

Zaterdag 21 mei 2022
Trevor Noah 21 mei 2022
Ziggo Dome

De presentator van Comedy Central’s 'The Daily Show’ verwierf grote bekendheid met zijn controversiële show 'That’s Racist’ en was in 2018 voor het laatst te zien in Nederland in een volle Ziggo Dome. Noah’s succes heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels op alle continenten uitverkochte shows heeft gespeeld.

Maandag 23 mei 2022
Scooter
Ziggo Dome

Scooter werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland. De band bestaat tegenwoordig uit frontman H.P. Baxxter, Michael Simon en Sebastian Schilde. Scooter behaalde succes na succes: zo verkochten ze in de afgelopen 27 jaar meer dan 30 miljoen platen, behaalden ze maar liefst 23 keer de top 10 en hebben ze 80+ gouden en platina-awards op hun naam staan. In Nederland is de dance-act vooral bekend geworden met singles als ‘Hyper Hyper’, ‘Move Your Ass’ en ‘How Much Is the Fish’. Ook maakte de band de titelsong ‘Friends Turbo’ voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlandse film New Kids Nitro.

Dinsdag / 24 mei 2022
24 Mei 2022 Zucchero
Ziggo Dome

Op 25 september 1955 werd een toekomstig wereldster geboren. Adelmo Fornaciari, beter bekend als Zucchero, was er vroeg bij in de muziekindustrie. Tussen 1970 en 1978 richtte hij al z’n eerste R&B bands op. In 1988 brak hij landelijk door in Italië met het album Blue’s. Spoel door naar het heden; Zucchero staat bekend als een van de grootste Italiaanse artiesten ooit, met een albumverkoop van meer dan 50 miljoen. In 2016 mochten we Zucchero ‘Sugar’ Fornaciari al een keer ontvangen in de Ziggo Dome, maar nu, 6 jaar later, keert hij terug met een optreden!

Woensdag 25 mei 2022
25 mei 2022 Korn
AFAS Live

Korn komt op 25 mei 2022 naar AFAS Live

De Amerikaanse nu-metalband Korn geeft een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van het nieuwe album The Nothing, dat dit jaar uitkwam. 

The Nothing is het dertiende studioalbum van Korn en werd geschreven na het overlijden van zowel de moeder als de echtgenote van frontman Jonathan Davis. De plaat gooide hoge ogen bij de muziekpers. Zo schreef NME bijvoorbeeld dat Korn met deze plaat behoort tot de “giants of metal who have proved their longevity”.
 
Al sinds de release van het self-titled debuutalbum in 1994 behoort Korn tot de absolute top van de nu-metal. De band wordt gezien als een van de pioniers binnen het genre. Korn scoorde in hun 26-jarig bestaan vele hits waaronder Blind, Freak on a Leash en Twisted Transistor.