Skip to main content

Evenementen op loopafstand

Op loopafstand van Vanzz kunt u genieten van concerten van grote nationale en internationale artiesten in de AFAS Live, de Ziggo Dome en van dancefeesten of voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van Ajax.

Wellicht wilt u eerst lunchen of dineren en een borrel achteraf, onze bar en restaurant maken uw avondje uit compleet!

Donderdag / 20 februari 2020
James Blunt
AFAS Live

De Europese tour, bestaande uit 39 shows, begint 14 februari in Birmingham en eindigt 7 april in de befaamde Royal Albert Hall in Londen. Het is zijn eerste concert in Nederland sinds 2017, toen hij ook in AFAS Live stond met The Afterlove Tour.
Met het nieuwe album ‘Once Upon A Mind’ keert James Blunt terug naar wat hij het beste doet: persoonlijke, klassieke nummers maken die diep in je hart raken. Met singles als ‘Cold’, de aangrijpende ballad ‘Monsters’ en het country getinte ‘Halfway’ weet hij warmte en persoonlijkheid te brengen die kenmerkend zijn voor het hele album.

James Blunt brak in 2005 door met de wereldhit ‘You’re Beautiful’, afkomstig van zijn debuutalbum Back to Bedlam, dat ook de populaire singles ‘Goodbye My Lover’ en ‘Wisemen’ bevat. Tijdens zijn rijke carrière heeft de zanger al meer dan 23 miljoen verkochte platen op zijn naam staan en weet hij via zijn social media nog altijd te entertainen met zijn humor en zelfspot.

Donder / 20 februari 2020
Jonas Brothers
Ziggo Dome

De Jonas Brothers komen op donderdag 20 februari 2020 naar de Ziggo Dome!
Voor het eerst sinds bijna 10 jaar keren de Jonas Brothers, bestaande uit de drie broers Kevin, Joe en Nick, terug naar Europa als onderdeel van hun Happiness Begins tour! Het concert zal in het teken staan van het nieuwe album Happiness Begins.

Vrijdag / 21 februari 2020
Lana Del Rey
Ziggo Dome

In 2013 gaf Lana Del Rey een concert in een razendsnel uitverkochte HMH (nu AFAS Live). In de tussentijd maakte ze veel nieuwe muziek en staat een nieuw album in de planning! Het nieuwe album van Lana Del Rey heet Norman Fucking Rockwell en verschijnt op 30 augustus. Vier singles werden er de afgelopen tijd al gedropt: ‘Mariners Apartment Complex’, ‘Venice Bitch’, ‘Hope Is a Dangerous Thing for a Woman like Me to Have – but I Have It’ en ‘Doin’ Time’.

Zaterdag / 22 februari 2020
22 februari Dave Chapelle
AFAS Live

Op zaterdag 22 februari 2020 keert Amerikaanse comedian Dave Chappelle terug naar de Ziggo Dome! 
Dave Chappelle staat bekend door zijn vermogen om scherp maatschappelijk commentaar te mengen met grappen over ras, drugs, populaire cultuur, politiek en zijn bekendheid. Hij brak 30 jaar geleden door met zijn baanbrekende sketches in de Chappelle's Show. De comedylegende wordt nog steeds als een van de beste comedians ter wereld gezien. Hij is ongetwijfeld de meest tourende comedian uit het circuit, met meer dan 1600 shows in vier jaar. De meeste daarvan verkochten in enkele minuten uit.

Maandag / 22 februari 2020
22 Februari 2020 Stormzy
AFAS Live

Het tournieuws komt direct na een paar fenomenale weken voor de 26-jarige Stormzy. Eerder deze maand werd zijn langverwachte album 'Heavy Is The Head' aangekondigd, en vorige week kondigde de Britse rapper zijn gloednieuwe single 'Own It' aan, een samenwerking met Ed Sheeran en Burna Boy. De single is op koers om Stormzy's 7e top 10 single te worden in de Britse hitlijsten.
Stormzy's komende album, ‘Heavy Is The Head’, dat 13 december uitkomt, is een indrukwekkende comeback en is een album dat volledig door Stormzy zelf is geproduceerd. Het album bevat samenwerkingen met enkele van de meest opwindende muzikanten van deze generatie, waaronder Aitch, Burna Boy, Ed Sheeran, Headie One, HER, Tiana Major9 en YEBBA met productie van Fred Gibson, Fraser T Smith, T-Minus en anderen