Givéon

Maandag 8 mei 2023
AFAS Live

Op maandag 8 mei keert de R&B zanger Givēon terug naar Nederland voor een show in AFAS Live rond zijn recente album ‘Give Or Take’. De Nederlandse R&B ster Rimon zal deze avond de support verzorgen.

Ondanks zijn snelle reis naar de top, voelen de beslissingen die Givēon in zijn carrière maakt zelden gehaast. “Ik wacht totdat ik iets te zeggen heb voordat ik het zeg” is het motto van de zelfverzekerde R&B zanger, gelukkig spreekt zijn succes voor zichzelf. In 2022 werd de zanger maar liefst zes keer genomineerd voor een Grammy, inclusief nominaties voor zijn Billboard Top 100 hit ‘Heartbreak Anniversary’ en zijn succesvolle samenwerking met Justin Bieber op het nummer ‘Peaches’. Maar ondanks deze indrukwekkende cijfers streeft Givēon geen snel succes na, zijn ontwikkeling als artiest staat op de eerste plek en de focus ligt op het vertellen van verhalen in zijn songs.

In zijn pubertijd werd zijn diepe stemgeluid zijn kenmerk. Geïnspireerd door bariton legendes als Barry White en Frank Sinatra maakte hij de overstap naar een klassiek stemgeluid. In 2019 sloeg hij de handen ineen met producer Sevn Thomas die eerder samenwerkte met acts als Drake, Rihanna en Travis Scott

Na twee uitverkochte Paradiso shows in 2022 maakt Givēon de volgende stap en presenteert hij op maandag 8 mei zijn nieuwe materiaal in AFAS Live.

De Nederlandse R&B ster Rimon zal deze avond de support verzorgen.