Jonna Fraser

Woensdag 17 en donderdag 18 mei 2023
AFAS Live

Jonna Fraser, het hitkanon uit Zaandam, tilt zijn carrière bijna een decennium na de start ervan naar een nieuw niveau. Op woensdag 17 en donderdag 18 mei 2023 speelt hij zijn grootste show tot nu toe. Dan geeft hij namelijk het speciale Blessed For Life Concert in de Amsterdamse AFAS Live!

Van Frenna tot Yade Lauren en van Maan tot Re-Play. Op het oog een rij uiteenlopende artiesten, maar mét gemeenschappelijke deler; allemaal gingen ze de samenwerking aan met Jonna Fraser. De artiest, voluit Jonathan Jeffrey Grando, geldt al jaren als een van de meest veelzijdige zangers annex rappers van Nederland. Of je nou strakke raps op bombastische beats wenst, kalm wilt luisteren naar zwoele soul of wilt dansen op zomerse festivalhits; het zit in zijn oeuvre. Hij werd bekend als onderdeel van het collectief New Wave, dat in 2015 een gelijknamig album opnam op Schiermonnikoog. Daarna groeide Jonna al snel uit tot een gewilde naam in de Nederlandse rapscene. Zijn hits groeiden uit tot klassiekers. ‘Ik Kan Je Niet Laten’, ‘Do Or Die’ en ‘Ik Kom Bij Je’: ze zitten bij fans, club-bezoekers en festivalfans in het hoofd en in de benen.

Tijdens mijn grootste concert tot nu toe ga ik het publiek meenemen langs dé twee elementen die mijn performance maken. Ik ga proberen de emotie bij je naar boven te halen, om je het volgende moment volledig te laten verdwalen in de turnup. Ik kan niet wachten. We zijn Blessed For Life!” – Jonna Fraser