Nicky Romero

Zaterdag 2 december 2023
AFAS Live

Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet ‘Nightvision’ en dit nieuwe concept is tevens het uitgangspunt voor de diverse headlineshows die hij geeft in het kader van zijn internationale tournee.

Met het concept ‘Nightvision’ brengt Nicky Romero zijn visie op de nachtcultuur en de dance industrie op indrukwekkende wijze tot leven. Dat hij dit tijdens zijn eerste soloshow in AFAS Live kan doen, is voor Romero een jongensdroom die uitkomt. “Ik speel al langere tijd met de invulling en uitwerking van dit concept. Een solo show van dit formaat stond al heel lang op mijn bucket list. Het is geweldig dat ik het ‘Nightvision’ concept en die ambitie nu op één avond kan samenbrengen.”

‘Nightvision’ is een culminatie van niet alleen het nu al succesvolle 2023, maar in feite van alles wat hij tot nu toe in zijn carrière heeft bewerkstelligd. Zo had hij afgelopen jaar en heeft hij de komende maanden grote headlineshows op festivals als Ultra (in Miami, Peru, Korea, Japan, Brazilië en Taiwan), Tomorrowland en EDC Mexico.