Ricky Gervais

Donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2023
AFAS Live

De bekroonde comedian, acteur, schrijver en regisseur Ricky Gervais kondigt nieuwe speeldata in 2023 aan van zijn ‘Armageddon’ tournee. Op donderdag 9 februari komt hij met zijn nieuwe stand-

Zijn vorige tournee ‘SuperNature’ was een enorm succes en werd vervolgens een van de meest bekeken comedyspecials van het jaar op Netflix, toen deze in mei op de streamingdienst verscheen. Netflix heeft ook de rechten verworven van ‘Armageddon’.
Gervais, bedenker en hoofdrolspeler van ‘The Office’ en ‘Extras’ won drie Golden Globes, twee Primetime Emmy’s en zeven BAFTAS. ‘The Office’ is de meest succesvolle Britse komedie aller tijden, uitgebracht in meer dan 90 landen en er zijn zeven remakes gemaakt. De NBC-versie is de meest succesvolle Amerikaanse remake van een Britse show in meer dan 30 jaar.

De prijswinnende stand-up comedian met zes internationale tournees tot nu toe, wordt beschouwd als de meest invloedrijke Britse komiek sinds Charlie Chaplin. Zijn live stand-up show ‘Fame’ werd de snelst verkopende Britse stand-up show in de geschiedenis.