Son Mieux

Donderdag 23 en vrijdag 24 november 2023
AFAS Live

Son Mieux geeft op donderdag 23 en vrijdag 24 november 2023 een concert in AFAS Live. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de band. De band uit Den Haag speelt haar grootste hits en nieuwe liedjes.

Son Mieux kijkt uit naar deze mijlpaal in hun carrière. “Na een jaar dat voelde als één grote droom mogen we nu met trots onze grootste show ooit aankondigen. 24 november 2023 spelen we in de AFAS Live in Amsterdam! Weer een droom die dankzij jullie werkelijkheid wordt.”, aldus zanger Camiel Meiresonne.

De Haagse popband met zeven bandleden is opgericht door zanger Camiel Meiresonne. Na het uitbrengen van het debuutalbum in 2019 volgden hits met liedjes als ‘Drive’, ‘1992’ en recent de gouden hitsingle en hit van het jaar ‘Multicolor’ die deze zomer de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio is. Vrijdag bracht de band de nieuwe single ‘This Is The Moment’ uit. Son Mieux speelde op festivals als Concert at SEA, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Momenteel gaat de band met een uitverkochte clubtour door Nederland.