Sting

Donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2023
AFAS Live

Componist, singer-songwriter, acteur, auteur en activist Sting verhuisde in 1977 naar Londen om samen met Stewart Copeland en Andy Summers The Police te vormen. De band bracht vijf studioalbums uit, won zes GRAMMY Awards en twee BRITs, en werd in 2003 opgenomen in The Rock and Roll Hall of Fame.

Als een van ‘s werelds meest onderscheidende soloartiesten heeft Sting nog eens 11 GRAMMY Awards, twee BRITs, een Golden Globe, een Emmy, vier Oscar-nominaties, een TONY-nominatie, Billboard Magazine’s Century Award en MusiCares 2004 Person of the Year.

Gedurende zijn illustere carrière heeft Sting van zijn gecombineerde werk met The Police en als soloartiest 100 miljoen albums verkocht.

In 2019 kwam het album My Songs uit, met hedendaagse interpretaties van zijn meest geliefde hits. Deze werd gevolgd door een wereldtournee met dezelfde naam. De My Songs World Tour is een dynamische en uitbundige show met zijn meest geliefde nummers uit de vruchtbare carrière van de 17-voudige GRAMMY Award-winnaar.