$uicideboy$

Donderdag 16 maart 2023
AFAS Live

New Orleans’ rap duo $uicideboy$ brengt de succesvolle Grey Day Tour mee naar Europese bodem. Op donderdag 16 maart 2023 staan de rappers in AFAS Live in Amsterdam. G*59 labelgenoten Germ, Shakewell, Chetta en Ski Mask The Slump God verzorgen het voorprogramma

Alternative hiphop duo $uicideboy$ komt aankomend voorjaar naar de AFAS Live voor de grootste show tot nu toe in Nederland. Eerder stonden ze in kleinere podia, Woo Hah! en Lowlands. Hiervoor nemen ze Germ, Shakewell, Chetta en Ski Mask The Slump God mee als support.

Over $uicideboy$
$uicideboy$ haalt licht uit de diepste hoeken van duisternis, verslaving, hopeloosheid en pijn. Het New Orleans duo van neven – Scott Arcenaux Jr. a.k.a $crim en Aristos Petrou a.k.a Ruby Da Cherry – vertaalt een gevecht met demonen (zichtbaar en onzichtbaar) op een bekwame, scherpe en catchy manier in een jasje van hiphop doorboord met punk intensiteit en ongedwongen zuidelijke flows. De wereld maakte in 2014 kennis met $uicideboy$.

Ze kwamen naar voren als de zeldzame kracht die geschikt bleek voor samenwerkingen met Travis Barker en Juicy J of leden van Korn.